O nama


Iako najmlađi MC na našim prostorima, osnovan 10.04.2015. godine u Beogradu, sa svojih trinaest članova MC Krstaš je dosledni akter moto populacije. Predanost, ozbiljnost i iskustvo osnovne su vrednosti njegovih članova. Baziran na pravilima „oldschool-a“, svojom organizovanošću, aktivnostima i poštovanjem pravila “Krstaši” spadaju u grupu ozbiljnih i perspektivnih MC-a. Negujući bratske odnose, klub predstavlja jednu skladnu i kompaktnu sredinu koja svim članovima pruža odnos uzajamnog uvažavanja i poštovanja. U ovakvoj atmosferi svi članovi kluba imaju mogućnost angažovanja i ostvarivanja svojih kvaliteta.

Poštujući i insistirajući na pravim vrednostima, razvijajući klub, proaktivno smo deo veće slike kao članovi Beogradske Unije Motociklista. Učestvujući u svim zajedničkim akcijama aktivno popularizujemo pojam moto kulture. Humanitarne akcije pomoći deci, razvoj i edukacija na polju bezbednosti u saobraćaju, unapređenje motociklizma, negovanje zdravih među-klubskih odnosa, kao i želja za što više zajednički pređenih kilometara su osnovni principi funkcionisanja kluba.

Kao udruženje registrovani smo u APR-u na opštini Čukarica i kao društveno odgovorna organizacija, ovim putem želimo da Vas obavestimo, da želimo da učestvujemo u edukaciji, humanitarnim akcijama i pomoći u vandrednim situacijama.